O nama

Jeste li spremni otkriti značenje snova i koliko oni zapravo imaju utjecaja na svakodnevni život? Kolika je povezanost između onoga što se nalazi u našoj podsvijesti i snova kojih sanjamo? Odgovore na ova i sva slična pitanja možete dobiti na Sanjarica.info.

Što je Sanjarica.info? Pripremite se na obilje informacija povezanih s vašim snovima i ono što oni znače. Da, upravo to, sve i puno više od toga možete očekivati na internetskoj stranici gdje ćete saznati koliko snovi mogu biti mistični, ali isto tako i zanimljivi.

Snalaženje na stranici je olakšano i to zahvaljujući abecedno posloženim pojmovima. Svako slovo u abecedi ima velik broj pojmova, a svako od njih i posebno značenje.

Svijet snova ima mnoštvo simbola, a sve ćete ih upoznati ovdje kao i osnovne simbole poput čovjeka, koji se obično odnosi na osobu koja sanja, a ne na osobu koja je bila predmetom snova. Ne treba zaboraviti na životinje, biljke, prirodne pojave itd.

Čovjek dok je budan i aktivan tako su aktivna i njegova osjetila koja neprekidno prenose informacije u mozak kao slike. Sve do trenutka dok ne krene spavati čovjek nije ni svjestan koliko je informacija dobio, ali se zato sve počinje mijenjati u trenutku dok spavamo, kada mozak bez ikakvog vanjskog utjecaja počinje stvarati slike.

Znate li da ne sanjate samo tijekom REM faze nego cijelu noć? Sada zamislite koliko je to slika koje se izmjenjuju, a koje u velikom broju ostaju zapamćene. Svaki put ujutro kada se probudite i dok su vam sjećanja na ono što ste sanjali još svježa, je vrijeme kada trebate posjetiti Sanjaricu. S njom će sve biti jasnije.

Kako su snovi individualni i predstavljaju skrivene osjećaje svakog pojedinca, Sanjarica.info će vam pomoći objasniti simbole koje ste sanjali te vezu između podsvijesti i stvarnog svijeta. Upravo ćete se na ovoj stranici moći opustiti i saznati sve što želite, a što se niste usudili pitati.

Ovdje ćete se istovremeno zabaviti, ali i naučiti malo više o tome koliko su snovi zapravo dio našeg života te što znači ako ste sanjali psa, mačku ili sebe kako letite…